Förstå läget.Förbättra läget.Gilla läget.Bergsundet

Nyheter

Bergsundet Development anställer för fortsatt expansion

  • Postad december 18, 2018

Bergsundet Development forsätter växa och anställer Johan Merkel som ansvarig för bolagets projektutveckling. Johan kommer närmast från en roll som platschef hos PEAB i Stockholm.  Dessförinnan har Johan spenderat många år i framskjutna roller inom produktion och samlat på sig mer än 10 års erfarenhet av husbyggande.

Johan Perslow kommenterar

”Att få in Johan på denna position känns väldigt bra. Jag har sett vad produktionskunniga projektutvecklare kan göra i roller som denna – och det är att leverera rätt produkt till rätt pris. Det är exakt vad vi behöver just nu när vi startar flera hundra lägenheter i år och mest sannolikt startar ännu fler nästa år!”

Johan Merkel kommenterar

”Efter många år inom byggproduktion av främst bostäder känns det oerhört kul och spännande att nu ta mig an projekten i ett tidigare skede och arbeta hela vägen fram till att vi börjar förvalta dem. Jag är övertygad om att vi kommer lyckas leverera fler prisrimliga bostäder”

Bergsundet Developments startar i år cirka 250 lägenheter och kommer över tid starta 400 enheter (hyresrätter eller vård- & omsorgboenden) per år i Sverige.