Förstå läget.Förbättra läget.Gilla läget.Bergsundet

Nyheter

Bergsundet Development rekryterar duo

  • Publicerad maj 6, 2019

Bergsundet Development värvar duo och anställer Claes Kockum och Marcus Örtevall. Claes kommer att ansvara för bolagets affärsutveckling och Marcus kommer att driva projekt i rollen som junior projektutvecklare. Claes har mer än 10 års erfarenhet från affärsutveckling och kommer senast från en roll som VD för Mobilize Systems. Marcus avslutar just nu sitt examensarbete på KTH inom Samhällsbyggnad och påbörjar sin anställning i början av juni. 

Johan Perslow kommenterar

"Claes och Marcus är två väldigt viktiga rekryteringar för Bergsundet. Att få in människor som inte är från branschen skapar den kultur vi strävar att nå. I dessa tider, när vi i alla fall anser att branschen behöver förändras, duger inte heliga kor och gamla sanningar. Claes och Marcus kommer in med nya ögon och väldigt mycket energi. Jag ser fram emot vad vår framtid har att ge!"

Bergsundet Developments startar i år cirka 300 lägenheter och kommer över tid starta 400 enheter (hyresrätter eller vård- & omsorgboenden) per år i Sverige.

Bolagets hemsida går att nå på www.bergsundet.se

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION KONTAKTA:

Johan Perslow, VD Bergsundet Development AB
Tel: 0700-88 71 21
E-mail: johan@bergsundet.se 

OM BERGSUNDET

Bergsundet har sedan 70-talet ägt och förvaltat fastigheter i Stockholm. Numera består även verksamheten av nyproduktion av hyresrätter, vård- & omsorgsboenden och samhällsfastigheter med fokus på Sverige. Vår utgångspunkt är att utveckla miljömässiga och resilienta stadsmiljöer med extra stort fokus på möten mellan människor och trygghet.