Bergsundet – vi ger dig goda grannar, trivsel och trygghet

Nyheter

Bergsundet rekryterar senior projektutvecklare

  • Postad oktober 8, 2019

Bergsundet Development värvar Patrik Johansson. Patrik kommer primärt att driva projekt i rollen som projektutvecklare men också delvis arbeta med affärsutveckling. Patrik har mer än 10 års erfarenhet från bostadsutveckling och påbörjar sin anställning den 14:e oktober.

Johan Perslow kommenterar

Jag är otroligt glad över att Patrik valt att ansluta sig till oss. Med hans gedigna erfarenhet och stora kunskaper om bostadsutveckling fortsätter vi att bygga ett agilt, dynamiskt och kunskapstungt företag. Patrik kommer in med nya ögon och stort engagemang, superviktigt för ett bolag under snabb tillväxt. Jag ser fram emot vad vår framtid har att ge!

Bergsundet Developments startar i år cirka 300 lägenheter och kommer över tid starta 400 enheter (hyresrätter eller vård- & omsorgboenden) per år i Sverige.
Bolagets hemsida går att nå på www.bergsundet.se

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION KONTAKTA:

Johan Perslow, VD Bergsundet Development AB
Tel: 0700-88 71 21
E-mail: johan@bergsundet.se 

OM BERGSUNDET

Bergsundet har sedan 70-talet ägt och förvaltat fastigheter i Stockholm. Numera består även verksamheten av nyproduktion av hyresrätter, vård- & omsorgsboenden och samhällsfastigheter med fokus på Sverige. Vår utgångspunkt är att utveckla miljömässiga och resilienta stadsmiljöer med extra stort fokus på möten mellan människor och trygghet.