Förstå läget.Förbättra läget.Gilla läget.Bergsundet

Nyheter

Bergsundet rekryterar senior affärsutvecklare

  • Postad april 4, 2022

Bergsundet värvar Karolina Rentzhog för att vässa affärsutvecklingen och bolagets arbete med hållbarhetsfrågor. Karolina har mer än 15 års erfarenhet från bostadsutveckling i Stockholm och påbörjar sin anställning den 4 april. Karolina kommer närmast från en roll som affärsutvecklare - Stora projekt hos HSB Bostad.

”Jag är otroligt glad över att Karolina valt att ansluta sig till oss. Förutom hennes långa erfarenhet av affärsutveckling, är drivet för hållbarhet inom bostadsutveckling helt rätt för det arbete som Bergsundet fokuserar på”, säger Johan Merkel.

”Jag ser fram emot att ansluta mig till Bergsundets kompetenta team för att utveckla framtidens boende. Jag är imponerad av Bergsundets höga ambitioner och långsiktighet inom hållbarhetsområdet. Tack vare att Bergsundet både utvecklar och äger sina fastigheter, finns det som affärsutvecklare stora möjligheter att skapa ett tryggt och klimatsmart boende för generationer framåt”, säger Karolina Rentzhog.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION KONTAKTA:

Johan Merkel, Bergsundet
E-mail: johan.merkel@bergsundet.se
Tel: 070-770 34 51

OM BERGSUNDET

Bergsundet har i snart 50 år ägt och förvaltat fastigheter med huvudsakligt fokus på Stockholmsregionen. Verksamheten innefattar även nyproduktion av hyresrätter, vård- och omsorgsboenden samt samhällsfastigheter. Utgångspunkten är att utveckla hållbara och attraktiva stadsmiljöer – Bergsundet förstår läget, förbättrar läget och ser till att de boende gillar läget.